Gräv Guld i dina egna kanaler

Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det ska behöva kosta en massa pengar. ”Dina egna kanaler är din största tillgång” är bokens andemening. Och den visar dig hur du ska bära dig åt!

Boken vänder sig till dig som har en webbplats eller en nätbutik. Det här är en handbok som beskriver hur du i praktiken kan lyfta dina egna kanaler – din sajt, butik och övriga kanaler som e-post, blogg, PR och sociala kanaler – och på så sätt generera mer trafik och försäljning.

Du lär känna begrepp och handgrepp inom SEO (sökmotoroptimering), content marketing, inbound marketing, e-postmarknadsföring, growth hacking – och mycket mer.

Här finns konkreta verktyg för att öka försäljningen, trafiken och dina kunders lojalitet.

Hela idén är att lyfta på locket till dina egna kanaler så att du ser hur mycket kraft och möjligheter du sitter på själv, och som du kan använda för att lyfta din affär och din försäljning – precis som när man öppnar en rysk docka som hela tiden tycks rymma så många fler dockor än man tror!

Boken är utformad så att den ger praktiska råd med en checklista i varje kapitel. De mest matiga delarna i boken handlar om hur du skapar och strukturerar ditt innehåll så att dina kunder hittar rätt och uppskattar det de möts av på din webbplats eller i din webbutik, dvs. SEO och content marketing.

Du får också råd om hur du kan skapa rätt innehåll och därefter använda dina egna kanaler för att distribuera detta innehåll på ett bra sätt.

Röster om boken:

Nu har jag läst ut din bok och jag är mycket nöjd med den. På ett lättsamt sätt får jag bra tips som jag direkt kan omsätta i praktiken. Även om jag springer på kurser, seminarier etc så är det nog ingen som berättar om hur mycket man kan göra som är helt gratis. Min tid är knapp, som för de flesta yrkesarbetande människor, och därför blir det extra värdefullt att ha allt detta samlat i en bok. Tack för tipsen!

/Katarina

Jag tyckte det var en väldigt tydlig, bra och lärorik bok på rätt nivå för någon som mig som precis börjat utforska SEO och content marketing.

/Rickard

Kan varmt rekommenderas till alla som pysslar med e-handel!

/Pia

Om du har en eller funderar att sätta upp en e-handel så har du den ultimata guiden för att driva trafik till den i den här boken. För den som inte jobbar med den här typen av frågor dagligen kan uttryck som Inbound marketing, SEO och Content marketing vara skrämmande. Men Christer Pettersson tar dig lätt under armen och guidar dig genom dessa och andra nödvändiga begrepp och metoder.

/Peter

Hej!

Jag ville bara säga att jag tyckte din bok Gräv Guld i dina egna kanaler var enastående. Jag söker massa information nu angående hur man kan skapa engagerande innehåll i sina egna kanaler, men jag känner inte riktigt att jag har hittat en bra startpunkt att utgå ifrån.

Tills jag hittade din bok, som passa mig precis.

Det var för mig en perfekt balans mellan saker/begrepp som jag visste, och helt nya. Sen också att du tipsade om värdefulla verktyg, som man faktiskt kommer använda var värt guld. Älskade även checklistan efter varje kapitel.

Din bok gav mig verkligen inspiration.

Tack!

/Tim

 

Gräv guld i dina egna kanaler finns att beställa på på Adlibris | Akademibokhandeln | Bokus | CDON

Gräv guld i dina egna kanaler finns även som ljudbok på Storytel och som förkortad version på Storytel Brief.

 

 

it-bloggar.se