Föreläsare och utbildningar inom e-handel

Hur blir man en bättre e-handlare? Förutom genom att själv prova på alla steg, misslyckas ibland, och lyckas desto oftare?

Senaste tiden har jag upptäckt att det finns massor med bra föreläsare och utbildningar inom e-handel. Fick till exempel en förfrågan från IHM nyligen att sitta med i en paneldiskussion på deras E-commerce Manager-utbildning, en YH-utbildning där man lär sig allt från försäljning, marknadsföring och webbutveckling till logistik och inköp.

Jag fick även ett mejl för ett par veckor sedan från en student på Handelsakademins E-business Manager-utbildning, som gärna ville komma och praktisera hos oss på Apollo.se.

Sedan finns det ju utbildningar och föreläsningar som riktar sig till dig som redan arbetar – helt eller delvis – med e-handel. Såg exempelvis i veckan att min gamla arbetsgivare, IDG, utvecklat sitt koncept kring Webbdagarna och nu satsar på fördjupande utbildningar under namnet ”Internetworld Academy”.

Ett av spåren i denna ”Internetworld Academy” är en E-handelsutbildning med fokus bland annat på framgångsfaktorer hos lyckade e-handlare och strategier för digital marknadsföring (köpa trafik är ju en dyr post i alla e-handlares budget).

Kursledare är min gode vän och tidigare IDG-kollega Urban Lindstedt, en av Sveriges främsta e-handelsexperter och uppskattad föreläsare inom e-handel.

Avslutningsvis kan jag inte nog rekommendera Emeet för alla som vill lära sig mer om e-handel – och som vill träffa andra e-handlare och knyta kontakter.

Ett svar på ”Föreläsare och utbildningar inom e-handel”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *