Kurser i content marketing

Letar du efter en content marketing-kurs i Stockholm eller i någon annan stad? Eller kanske en content marketing-kurs på distans?

Det finns en hel del kurser i content marketing, både online och på olika orter runt om i landet, även om de flesta äger rum i Stockholm.

Jag ska själv hålla en heldagskurs i content marketing i Stockholm i november tillsammans Pontus Staunstrup, som skrivit boken ”Content Marketing för alla” tillsammans med Joakim Arhammar. Den 14 november och den 13 februari 2019  kör vi centralt i Stockholm, från 09:00 till 16:00. Alla kursdeltagare kommer även få boken ”Content Marketing för alla” och min senaste bok ”Gräv guld i dina egna kanaler” utan kostnad.

Kostnad för kursen är 5.460 kr plus moms och då ingår allt från fika och mat till böcker. Använder du koden Special2018 får du 500 kr i rabatt och betalar 4.960 kr plus moms.

Vad är kostnaden för en kurs i content marketing?

Kostnaden för en kurs i innehållsmarknadsföring kosta allt från runt 5.500 kr upp till 10.000 kr plus moms för en heldag till 20.000 kronor och uppåt för en längre kurs med flera kurstillfällen.

Här följer ett urval av kurser i content marketing som du kan gå hösten 2018:
Distanskurs i content marketing på Berghs med Dan-Marcus Pethrus (kostnad 20.000 kr plus moms)
Content marketing på dagtid på Berghs med Joakim Arhammar (kostnad 24.000 kr plus moms)
Batteri har endagskurser i content marketing med Torbjörn Eriksson i Göteborg och Stockholm (kostnad 9.975 plus moms)
Heldagskurs med Maria Westman på Marknadsföreningen i Stockholm (kostnad 5.495-7.995 kr plus moms)
Heldagsutbildning i hur du tar fram content marketing med Moa Thorsell hos Resumé (kostnad 8.900 kr plus moms)
Heldagskurs i Malmö med Erik Björner där du lär dig grunderna i Content Marketing med TopVisible (kostnad 7.450 kr plus moms)

Webbdarna Academy har också kurser till och från i Stockholm med fokus på content marketing-strategi med Thomas Barregren från den strategiska marknadskommunikations-byrån KNTNT som kursledare.

Vill du veta mer om content marketing?

För dig som inte vet så mycket om content marketing men som vill lära dig lite mer kanske ett kostnadsfritt webinar kan vara en bra start? Vi kör ett webinar om content marketing (och SEO) helt utan kostnad den 16 oktober.

Vill du läsa mer om content marketing och lära dig mer själv finns också utmärkta webbresurser:
Pontus Staunstrups blogg
Blogg: Kntnt Magasin
Inspiration Hägvall & Sjöman
Spoon Academy: Artiklar
Lästips om content marketing

Content marketing exempel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *