Rymdhundar är roligare än betalväggar

Vi tänkte lansera en betalvägg och låsa delar av det redaktionella materialet på våra konsumentsajter på IDG (PC för Alla, MacWorld och M3).

Men under resans gång ändrade vi oss och bestämde oss för att lansera en ny betalsajt, inte låsa enstaka artiklar på våra existerande sajter. Och idag smyglanserade vi Lajka.se – en premiumsajt med mängder av bra och unikt material som hjälpe dig att få ut maximalt av din tekniska prylar.

Läs t ex om hur du trimmar och säkrar ditt digitala hem. Eller ladda ned en PDF-guide som beskriver hur du bäst säkerhetskopierar din mobil.

Vad det kostar? 39 kronor per månad. Som Spotify, Netflix och allt fler e-handlare: lagra ditt kort och du får tillgång till tjänsten (Lajka.se) till du säger upp ditt abonnemang, som helt saknar bindningstid.

För att göra Lajka.se-abonnemanget ännu mer intressant har vi kastat in ett antal premier och förmåner. Som är värda betydligt mer än vad abonnemanget kostar. Just nu får du t ex senaste numret av MacWorld som digitaltidning och F-Secure Tablet Security. Helt utan kostnad.

Om rymdhundar kommer mottas mer positivt än betalväggar? Det återstår att se, men vi gillar idén att prova någonting nytt. Och krydda vår tjänst med ett namn som andas både nutid och dåtid, och lite humor. För teknik är kul – det är vad Lajka.se handlar om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *