Böcker på Bokbörsen

Vad är Bokbörsen? Bokbörsen är en svensk marknadsplats för nya och begagnade böcker där antikvariat, förlag och privatpersoner köper och säljer böcker. När en kund beställer en bok går en beställning direkt till säljaren som själv tar betalt, packar och skickar boken. Du kan även logga in på Bokbörsen

Hur fungerar Bokbörsen? Precis som på andra marknadsplatser som Amazon, CDON och Fyndiq betalar säljaren en avgift per order till Bokbörsen för att finnas med på marknadsplatsen. Förra året (2022) omsatte Bokbörsen 16,2 miljoner kronor med en redovisad vinst på knappt en halv miljon kronor.

Är Bokbörsen säker? Jag har både köpt böcker och sålt böcker på Bokbörsen i många år och jag har aldrig haft några problem med att böcker inte kommer som du beställt eller att köpare inte betalar (fick påminna en kund vid ett tillfälle, men det är allt). Så Bokbörsen känns som en säker marknadsplats för att köpa och sälja böcker och då framför allt köpa begagnade böcker, som är den största delen av utbudet på Bokbörsen.

Bokbörsen köpa och sälja? Du kan både köpa och sälja på Bokbörsen och det är en fantastisk marknadsplats om du vill köpa begagnade böcker eller sälja begagnade böcker eller få tag på en bok som utgått ur ordinarie sortiment hos förlagen.

Bokbörsen leveranstid? Min erfarenhet är att det ofta går rätt snabbt att få sin beställda bok. Når jag säljer försöker jag skicka den köpta boken inom några dagar och när jag köpt böcker på Bokbörsen har de kommit inom ett ett antal dagar eller som allra mest en vecka. Sen finns det ju många antikvariat, företag och privatpersoner som säljer på Bokbörsen, så olika leveranstider beroende på vem du köper dina böcker från är oundvikligt. Men, som sagt, jag har inte varit med om att det tagit lång tid innan boken eller böckerna kommer när jag handlat från Bokbörsen.

Bokbörsen kontakt. Här kommer du till Bokbörsens kundtjänst där du hittar de vanligaste frågorna om Bokbörsen, till exempel hur lång leveranstiden är och hur du kan ångra ett köp på Bokbörsen.

Mina böcker på Bokbörsen

Min första bok utkom 1991 och sedan dess har det blivit åtta böcker till och även en bok som redaktör, så totalt tio titlar. Alla dessa böcker har nu utgått ur cirkulation och antingen tagit helt slut eller så kvarstår endast ett fåtal exemplar från den första eller andra upplagan från förlaget. Dessa böcker, där det finns några exemplar kvar, finns nu tillgängliga på Bokbörsen: böcker av Christer Pettersson på Bokbörsen

Följande böcker hittar du på Bokbörsen:
Högläserskan (fransk roman av Raymond Jean)
Kärleken, livet och kärleken till livet (poesi)
Ligan på Koh Lanta (barn- och ungdomsbok som utspelar sig på Koh Lanta i Thailand)
Svarta sidor (poesi)
Gräv guld i dina egna kanaler (handbok som beskriver hur du i praktiken kan lyfta dina digitala kanaler)
200 om 2000 (poesiantologi med 200 nya författare)

Ljudböcker

De finns också några e-böcker och ljudböcker som finns på plattformar som BookBeat och Storytel, några exempel:
Gräv guld i dina egna kanaler (Storytel)
Gräv guld i dina egna kanaler – förkortad version (Storytel Brief)
SEO för alla (Storytel)
Skriv, skriv, skriv! (e-bok om att skriva hos Axiell Media)

Uppsats

Jag har även skrivit en kandidatuppsats om den franska samtida författaren Guillaume Musso (som idag är Frankrikes mest lästa författare).
Du hittar uppsatsen om Guillaume Musso här (Institutionen för språk och litteratur vid Göteborgs universitet).Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *