E-handel event 2020

E-handelsevent under 2020 arrangeras över hela Sverige och det känns som 2020 kan bli ett riktigt rekordår för event fokuserade på e-handel och e-handelsrelaterade ämnen (som hållbarhet).

Jag var själv på ett e-handelsevent i förra veckan: #Ehandel031 i Göteborg, ett riktigt bra event med fokus på att de 150 anmälda besökarna delade med sig av sina ”fails” – dvs. saker de gjort som gått riktigt illa. Vilket ju är oerhört givande – och även underhållande – för andra e-handlare.

Inte minst inom området tryck-inte-på-knappen-i-ditt-epostverktyg-innan-du-har-koll-på-vad-som-går-ut-och-till-vem fanns det många historier, såväl positiva som negativa.

Värdar för kvällen var Star Republic som också bjöd på episka misstag, som förvisso även var episka framgångar till att börja med.

Tillbaka till e-handel och event 2020 – här kommer en lista på e-handelsevent under detta år:
11 februari: B2B Online Stockholm
4 mars: Gmeet Göteborg
5 mars: D-Congress Göteborg
16 april: Emeet Helsingborg
23 april: NES i Stockholm
14 maj: SEBC i Göteborg
3 september: Emeet Malmö (ny stad för Emeet)
17 september: NXT Nordic Stockholm
7 oktober: D-Logistik Göteborg
15 oktober: Emeet Stockholm

Det kommer tillkomma fler e-handelsevent, till exempel Retail Day, PostNords årliga e-handelsforum, som brukar gå av stapeln i september varje år och som blivit ett riktigt stort event där utmaningar för e-handlare som tuffa marginaler, global konkurrens och hållbarhetskrav på logistik och tillverkning diskuteras på scen i den tidigare lokverkstaden Åhaga i centrala Borås.

Ett svar på ”E-handel event 2020”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *