Gräv guld i dina egna kanaler

Nu är sista korrekturet inskickat och i nästa vecka går boken på tryck: Gräv guld i dina egna kanaler: sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam.

Det var åtta år sedan jag skrev något i bokform och det har varit otroligt kul att få skriva igen – hela processen från idé till ett första synopsis till slutresultatet, som tagit många skepnader under skrivandets gång.

21 maj kommer boken ut: som e-bok, ljudbok och i danskt band.

Vill du veta vad boken handlar om så kommer här förordet:

Förord

Jag har under många år haft en idé om att skriva en bok som på ett enkelt och praktiskt sätt handlar om hur du kan skala upp din affär på nätet utan att det ska behöva kosta en massa pengar.

Så har du en webbplats eller en webbutik och vill sälja mer är detta boken för dig. Den beskriver hur du i praktiken kan lyfta dina egna kanaler – det vill säga din sajt eller din butik och dina övriga kanaler, som e-post, blogg, PR och sociala kanaler – och på så sätt få alla dina digitala kanaler att samverka och generera mer trafik och mer försäljning!

Som förebild för boken, mer mentalt än bokstavligt, har jag haft de reseguider från Lonely Planet som var populära bland backpackers innan man kunde hitta allt man behöver inför och under sin resa på nätet.

Jag reste själv runt med South-East Asia on a Shoestring: A Travel Survival Kit för många år sedan och att ha allt man behövde i en bok, som dessutom var lätt att hitta i, var verkligen något som underlättade resan. Jag hoppas du kommer få samma nytta av Gräv guld i dina egna kanaler när du ska jobba med dina digitala kanaler för att öka försäljningen, trafiken och dina kunders lojalitet!

Så lyft på locket till dina egna kanaler och du kommer, precis som när man öppnar en rysk docka som hela tiden tycks rymma fler och fler dockor, se hur mycket kraft och möjligheter du själv sitter på – och som du kan nyttja för att lyfta din affär och din försäljning!

För att göra boken ännu mer intressant och för att få in ännu fler perspektiv har jag bjudit in åtta experter att komma med sina bästa tips inom sina respektive områden. Jag vill därför passa på att rikta ett stort tack till följande
personer:
Elin Moritz, DIBS
Emelie Seneby, iProspect
Emil Eriksson, APSIS
Lukas Wetterström, Arvato
Michael Wahlgren, Pineberry
Pontus Staunstrup, PostNord
Staffan Ragnö, Firstly
Urban Lindstedt, Uppkopplat.se

Boken kommer bland annat finnas hos dessa bokhandlare:
Gräv guld i dina egna kanaler hos Akademibokhandeln
Gräv guld i dina egna kanaler hos Bokus
Gräv guld i dina egna kanaler hos Adlibris

Vill du ta del av innehållet i boken är du också mycket välkommen till något av de event under våren där jag kommer prata om sätt att öka sin trafik, sin försäljning och kundernas lojalitet – utan att det behöver kosta en massa pengar.

Emeet i Helsingborg
E-commerce Stockholm

Jag kommer även löpande publicera delar av boken på den här bloggen med start nästa vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *