Onlinekurs i SEO för e-handlare

I samarbete med online-utbildningsföretaget Nordboost har jag precis tagit fram en komplett grundkurs i SEO som framför allt riktar sig till e-handlare eller till företag som bedriver digital försäljning i någon form.

PRESSMEDDELANDE

Hur gör man för att lyckas på Google? Är det inte väldigt komplicerat och svårt? Inte alls tycker författaren och föreläsaren Christer Pettersson, som arbetat med SEO i mer än femton år och som precis tagit fram en onlinekurs i SEO för e-handlare.

– En god nyhet är att SEO inte är speciellt svårt – det är hög tid att avmystifiera sökoptimering! Man kan ofta få en uppfattning att sökoptimering är väldigt komplicerat, men de allra viktigaste delarna av SEO som ger mest resultat och mest pang för pengarna och som vi går igenom kursen är relativt enkla – det är inget trolleri eller magisk kunskap som behövs: det är din egen tid och ditt engagemang det handlar om, säger Christer Pettersson.

Kursen är uppdelad i tio delar och går igenom allt från vad SEO är och hur det fungerar till hur du tar fram intressant och relevant innehåll och sedan strukturerar din sida på bästa sätt.

Du får även lära dig hur du kan optimera utanför din egen sajt och få länkar och PR från andra sidor, hur du kan nyttja intressanta SEO-möjligheter som är unika för e-handlare, samt hur du efter avslutad kurs kan fortsätta att lära dig mer och utveckla dina SEO-kunskaper.

Kursen är publicerad av Nordboost, som är certifierad Shopify Partner och dessutom Sveriges enda utbildningspartner till Shopify.

Läs mer om kursen
Mer om Nordboost

Om författaren:
Christer Pettersson har arbetat med e-handel, digital försäljning och digitalt innehåll i mer än 20 år på företag som Eniro, IDG, Apollo Travel Group, Arvato och Hultafors Group. Nu arbetar Christer som Head of Digital Channels and Digital Sales på Bluestep Bank och han är även aktiv som föreläsare och författare, bland annat till böckerna ”Gräv guld i dina egna kanaler” och ”SEO för alla”.

För mer information, kontakta Nordboost – utbildningsföretaget som har som mål att e-handel  ska vara enkelt, effektivt och framgångsrikt:
Jacob Bartoletti, grundare och VD på Nordboost
E-post: jacob@nordboost.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *