Utbildning i content marketing 2019

Utbildningar i content marketing

Content marketing eller innehållsmarknadsföring är ett ämne som ligger mig mycket varmt om hjärtat och ”Gräv guld i dina egna kanaler” som jag gav ut 2017 är framför allt en bok om content marketing (även om boken även tar upp andra ämnen inom marknadsföring som inbound marketing, marketing automation och SEO).

Jag blev nyligen kontaktad av SEO-byrån Topdog, som jobbar mycket med content marketing. De skulle ta fram en lista över alla utbildningar inom content marketing som finns att välja bland under 2019 för dig som vill lära dig mer om innehållsmarknadsföring.

Du hittar listan med hela nio content marketing-utbildningar här

Det finns säkert ytterligare ett antal kurser i content marketing, framför allt kurser som inte anordnas av de största och mest namnkunniga arrangörerna, men det är ändå en mycket intressant lista att gå igenom.

En av de nio utbildningar som Topdog har med på listan är en heldagsutbildning i content marketing som Pontus Staunstrup och jag anordnar för företag och organisationer där vi verkligen försöker vara så praktiska som möjligt, så att kursdeltagarna verkligen får med sig en verktygslåda hem som de kan använda direkt när de kommer tillbaka till sin arbetsplats efter genomförd kurs.

Deltagarna får även två böcker med sig från kurser: ”Content marketing för alla” som Pontus Staunstrup skrivit tillsammans med Joakim Arhammar och min egen bok ”Gräv guld i dina egna kanaler”.

Några andra kursanordnare som är med på Topdogs lista är Stockholms Skrivbyrå, Grafiska Akademin, Mynewsdesk och Resumé.

Några andra kurser i content marketing som jag själv känner till, men som inte är med på listan kommer här – i min egen kompletterande lista:
Kurs i Content marketing-strategi (Webbdagarna Academy)
Utbildning i content marketing med allt från case-studier till föreläsningar (Berghs School of Communication)
Batteri har kurser i content marketing i Stockholm (och i Göteborg och Malmö på begäran)

Jag har även tidigare publicerat en lista över utbildningar inom content marketing som du hittar här där även distanskurser finns med och kurser i Göteborg och Malmö.

Läs mer:
Kurser i content marketing
Kurser i SEO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *