Podd om digital marknadsföring

Det finns ett antal poddar om digital marknadsföring och en som förtjänar att lyftas fram är Tony Hammarlunds podd, där Tony samtalar med marknadsförare och går på djupet kring hur de arbetar och vilka verktyg de använder.

Det kan vara allt från Marketing Automation med Martin Stenke på Infunnel till Influencer Marketing med Linda Hörnfeldt.

Jag hade själv förmånen att få vara med i senaste avsnittet och jag tror aldrig jag har fått så mycket positiv återkoppling efter att ha deltagit i en podd eller annat event.  Se till exempel dessa meddelanden och kommentarer efter poddavsnittet:

”Hej, jag hörde avsnittet med dig Tony Hammarlunds podd. Själv jobbar jag ensam med marknadsföringen, så det var kul att höra hur ni som en mindre marknadsavdelning jobbar!”

”Tack för ett nytt och inspirerande avsnitt. Jag gillar att det handlar en hel del om arbetet i vardagen, med fokus på personen, till skillnad från många poddar som mer fokuserar på ett ämne. .”

Så lyssna på podden om digital marknadsföring!

Till Tony Hammarlunds podd om digital marknadsföring
Till Tony Hammarlunds blogg

Relaterade länkar till fler poddar:
Ehandelstrender (podd om e-handel, men även om digital marknadsföring)
Sökpodden (podd om SEM och SEO och annonsering på Facebook)

Ett svar på ”Podd om digital marknadsföring”

  1. Tack själv. Det var riktigt kul att ha med dig i podden och höra både din story och hur du arbetar med digital marknadsföring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *