Podden om e-handel

Podd om e-handel snart 5 år

Det här inlägget skrev jag 25 september 2016, dvs. för 4,5 år sedan, när den nya podden Ehandelstrender precis sett dagens ljus.

Och nu är Urban Lindstedt uppe i 165 avsnitt, vilket är såväl imponerande som viktigt för det är mycket kunskap om e-handel som förmedlats under snart fem år med podden.

Ehandelstrender har dessutom precis lanserat en ny sajt med alla poddavsnitt men även med kunskap om e-handel som du hittar här: Ehandelstrender – podden om e-handel

Favoritavsnitt av Ehandelstrender

Vilket avsnitt som jag tycker är allra bäst? Jag säger avsnitt 120 med Pernilla Nyrensten om hur RevolutionRaces framgångar bygger på närhet till kunden, hårt arbete och tron på sina egna idéer där grundarna ofta gått på tvärs mot vad olika experter sagt.

Ursprungligt inlägg:

Jag har haft förmånen att få var med i de första tre avsnitten av en ny podcast om e-handel E-handelstrender, som drivs av journalisten och e-handelsexperten Urban Lindstedt.

I varje avsnitt – som publiceras på måndagar – diskuterar välkända e-handelsprofiler tre ämnen inom e-handel som är aktuella just nu. Ambitionen är att hålla dig som lyssnare uppdaterad kring e-handel i Sverige och i världen varje vecka.

Så är du intresserad av e-handel och vill hänga med kring vad som händer just nu – lyssna på E-handelstrender, podden om e-handel.

Du hittar E-handelstrender på i Tunes och på Spotify med flera poddplattformar.

I det senaste avsnittet var Carin Blom, detaljhandelsexpert, och jag gäster och vi pratade om IKEA, digitala begravningsbyråer och DIBS senaste e-handelsrapport.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *