Svenska SEO-priset 2024

Vad är Svenska SEO-priset 2024?

Svenska SEO-priset instiftades 2019 och är en ideell organisation med SEO-byrån Pixel Nordic som huvudsponsor. Sedan starten har Svenska SEO-priset haft som ambition att uppmärksamma personer, webbplatser och e-handlare som lyckats extra bra med att synliggöra sin sajt i det organiska söket med hjälp av skicklighet i sitt SEO-arbete.

Den jury som utser Svenska SEO-priset byts ut varje år, men juryns ordförande Henrik Vikström är kvar från år till år. De som ingår i juryn är framför allt personer som arbetar i SEO-branschen, men även andra som arbetat länge med sökoptimering och som idag sitter på ett företag och ansvarar för det organiska söket där.

Vilka sitter med i juryn för Svenska SEO-priset 2024?

I juryn för Svenska SEO-priset 2024 sitter följande personer (utöver Henrik Vikström från Pixel Nordic): Tilde Mattsson på Rippler Communications, Isabelle Goncalves på Pineberry, Emelie Ockenström på ICA Banken, Stavros Bilis på Tre Kronor och David Vesterlund, totalt sex personer som får ta del av alla nomineringar och som slutligen utser vinnarna.

Vilka kategorier finns för Svenska SEO-priset?

Det finns totalt 30 kategorier plus två bonuskategorier i årets upplaga av Svenska SEO-priset, allt från Apotek & hälsokost och Barn & leksaker till Utbildning och Vård & hälsa. De två bonuskategorierna består av Årets SEO-insats och Årets raket, två vinstklasser som känns lite extra prestigefyllda då de är av en mer övergripande karaktär.

Kategorierna justeras något från år till år och det tenderar att tillkomma fler kategorier än vad som eventuellt tas bort, plus att vissa kategorier över tid har delats upp.

Nominera till Svenska SEO-priset 2024

Vem eller vilka tycker du är värda att vinna Svenska SEO-priset 2024? Nu är nomineringen öppen så gå in på länken nedan och nominera din eller dina SEO-favoriter bland svenska sajter som gjort det bra med sin sökoptimering det senaste året:
Nominera till Svenska SEO-priset 2024

Skicka in din nominering redan nu eller senast 31 augusti 2024.

Mer om SEO

Vill du lyssna på ljudböcker eller poddar om SEO eller lära dig mer om SEO genom att läsa SEO-artiklar på bloggar och webbplatser? Här kommer några tips på var du löpande kan hitta ny SEO-kunskap eller skaffa dig en bra bas att stå på – oavsett om du jobbar med din SEO själv eller har en byrå som helt eller delvis sköter ditt SEO-arbete:
Artiklar om SEO här på Datadrivet.se
Sökpodden från Pineberry
SEO för alla ljudbok hos Storytel och andra ljudbokstjänster
Webbkurs SEO

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *